-
Call Us Now+420 774 490 013
- info@ajemfit.cz
Žádné položky v košíku.
67% PERGA HONEY CHOCOLATE -57g (NAIVE)
Tato unikátní 67% čokoláda bez rafinovaného bílého cukru, emulgátoru a jakýchkoli jiných zbytečných aditiv je stejně jako všechny kvalitní čokolády velmi bohatá na energii stabilních kakaových tuků (v tomto případě i cukrů z lesního medu a třtinové šťávy), aminokyseliny a enzymy z pylu, specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály, antioxidanty a teobromin.
Složitý proces kombinování medu s čokoládou řadí tuto recepturu mezi technologicky nejsofistikovanější Domantasovy recepty.
67% Pylová čokoláda Naive je oslazená lesním medem a surovým třtinovým cukrem v celkovém množství 18,8g cukrů na celou tabulku (ekvivalent množství přírodního cukru v jednom jablku).
Země původu kakaa: Bolívie.
Vyrobeno: Litva.
Balení: 57g.
Značka: NAIVE CHOCOLATE.
GLS - (Česko, Slovensko) | středa 22. 1. 2025 | |
PPL - (Česko, Slovensko) | středa 22. 1. 2025 | |
GLS - Výdejní místo | středa 22. 1. 2025 | |
Zásilkovna - Výdejní misto a Z-BOX (Česko, Slovensko) | středa 22. 1. 2025 | |
Balíkovna | středa 22. 1. 2025 | |
Osobní odběr - ( Ostrava - Poruba ) | středa 22. 1. 2025 | |
Osobní odběr ( Ostrava - Výškovice ) | úterý 21. 1. 2025 |
177,68 Kč bez DPH
AMBROSIA NAIVE (Tmavá pylová čokoláda s medem) - 57g
"Často se mě ptají, proč jsem se rozhodl vyrábět čokoládu." Před odpovědí vždy váhám. Měl bych raději vyprávět dlouhý a poutavý příběh o svém divokém nápadu, nebo bych měl jednoduše říct, že jsem uviděl díru v trhu? Pravdou je, že ani jedna z těchto odpovědí není zcela správná. Čokoláda je jako můj vlastní život - hořká i sladká. Byla vždy můj neustálý společník, který mě viděl růst z bezstarostného dítěte ve zcela donkichotského dospělého. Čokoláda je stejně bujná jako můj nejživější sen a pokorná jako moje jednoduchá realita. Ochutnávkou čokolády Naive dáváte smysl mému celoživotnímu projektu - a za to vám chci osobně poděkovat. “ -Domantas Užpalis
AMBROSIA NAIVE
Biodynamické 130 let staré včelíny Naive se nachází ihned vedle lesa, kde včely shromažďují svůj vynikající nektar. Díky své jedinečné poloze je med a pyl tmavě jantarově zbarvený a má tóny mechové země a lesa. Tyto organické suroviny vytvářejí neobvyklou alchymii s Naive čokoládou. Složitý proces kombinování medu s čokoládou řadí tuto recepturu mezi technologicky nejsofistikovanější Domantasovy recepty. Z důvodu struktury nebylo možné (ačkoli to byl původní plán Domantase), vytvořit tuto čokoládu výhradně s medem a úplně bez cukru. Proto obsahuje nutné množství surového třtinového cukru.
Ruští vědci, kteří udělali společně s Rumunskými a Francouzskými vědci mnoho výzkumů včelích produktů potvrdili, že Včelí chléb (včelami zpracovaný, fermentovaný květový pyl) obsahuje "vše, co je potřebné pro lidský organismus k přežití". Jedná se tak o dokonalou celistvou potravinu. Včelí chléb, je jedním z nejstarších potravinových doplňků na světě. Je jisté, že kdyby dietologové využili všech dosavadních výzkumů a možností a rozhodli se vytvořit dokonalý potravinový doplněk, vzniklo by něco velmi podobného včelímu chlebu. Ten však obsahuje, stejně jako mateřské mléko dokonce i v současné době stále mnoho nedefinovatelných substancí. Budoucnost snad o tomto zázraku časem odhalí i více.. Více infa čtěte zde: https://ajemfit.cz/vceli-produkty/38-ambrosia-fermentovany-vceli-chleb-500g.html
O DOMANTASOVĚ NAIVE
V malém městečku na východní straně Litvy vyrábí Chocolate Naive své unikátní čokolády ,,od bobů po tabulku". Každé brzké ráno čokoládový mistr pečlivě praží čerstvé kakaové boby, jejichž lahodná vůně jemně probouzí obyvatele města. Stejně jako před sto lety se v Naive kakaové boby pomalu konšují, aby se uvolnila jejich mimořádná paleta chutí s tóny ovoce, ořechů a květin. Tyto ručně vyrobené tyčinky jsou uloženy na později, aby vyzrály a pak se vytvářejí různorodé řady příchutí s přírodními superpotravinami a kořením. V Chocolate Naive, jednom z pouhých 200 výrobců tohoto typu na celém světě, začíná celý výrobní cyklus již sušeným kakaovým bobem...
VÝBĚR ŠPIČKOVÝCH KAKAOVÝCH BOBŮ
Špičkové kakaové boby jsou pečlivě vybírány z výjimečných farem. Poté jsou transportovány starými námořními cestami do Evropy a nakonec do Litvy, domova Chocolate Naive. Pro Naive jsou nejdůležitější dva klíčové principy: Zaprvé - pracují pouze s těmi nejlepšími ingrediencemi na světě. Zadruhé - snaží se stát řemeslníky světové úrovně v práci s těmito ingrediencemi. Toď vše. Naive vyrábí čokoládu způsoby, které maximálně pomáhají odhalit charakter konkrétního kakaového bobu. Čokoláda se konečně zrodí až po pečlivé analýze chuti, barvy, vůně a struktury. Již nějakou dobu Naive výrobky staví Litvu na mapu delikates jako vycházející hvězdu světové gurmánské čokolády. Zažijte si sami na sobě kus našeho tajemství.
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
Energetická hodnota
2449 kJ/585 kcal
Tuky 37,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 22 g
Sacharidy 52 g
z toho cukry 33 g
Bílkoviny 5 g
Sůl 42mg
Původ bobů: Bolívie
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.