- -436 Kč
- Vyprodáno

Žádné zboží v košíku.
Dej nám svůj oblíbený e-mail a mi ti dáme hned vědět, jakmile dorazí.
Dej nám svůj oblíbený e-mail a mi ti dáme hned vědět, jakmile dorazí.
Pravý Himálajský divoký cordyceps sinensis v nejkvalitnější 90% čokoládě z divokých amazonas bobů od Naive! Kompletně "wild harvest" produkt řemeslné, ruční výroby z Litvy. Oslazeno pouze surovým medem a kapkou čisté energie - glukózy (celkově do pouhých 5g cukrů na tabulku).
1 celá tabulka obsahuje neuvěřitelné 2g! (4% celé hmotnosti) pravého divokého cordycepsu sinensis z bhútánu ve formě 1,7g mletého prášku z celých kusů ve struktuře uvnitř čokolády. = 7 kapslí Divoký Cordyceps kapsle
Dále pak cca 0,3-0,4g velikého (Super A grade) celistvého kusu shora na tabulce jako viditelný topping - super A jakost je druhá nejvyšší (po Super A+) na světě a jedná se tak o jedny z největších světových exemplářů letošní divoké sklizně v Bhútánu
Aroma profil/tóny - smetanové, zemité, intenzivní, oříškové
934,54 Kč bez DPH
Počet | Jedn. cena | Ušetříte | |
---|---|---|---|
3 | 1 336 Kč | 103 Kč | |
5 + | 1 302 Kč | 343 Kč |
WILD CORDYCEPS 90% CHOCOLATE
Na tuto speciální a zcela unikátní tabulku jsme čekali celého půl roku a vznikla kvůli neuvěřitelně synergetickému efektu divokého cordycepsu s kakaem, jež je za poslední rok opakovaně otestován a prokázán jak sám na sobě (zejména před tréninkem nebo extrémně intenzivní prací), tak na mnoha dalších profi i amatérských sportovcích a velmi aktivních/vytížených lidech s vyjímečným životním stylem. Jedná se o nejpotentnější adaptogenní čokoládu na světě z nejdražších a 100% pravých divokých surovin.
Zdroj divokých kakaových bobů v této tabulce - region Amazonas, rodiště kakaa, je rozsáhlá oblast v srdci Jižní Ameriky, zasazená mezi povodím Orinoka a Amazonky. Kakao z této oblasti je s nádhernou vůní a jemnou, lahodnou chutí jedním z nejvzácnějších a právem je považováno za "créme de la créme" jemné přirozeně "smetanové" chuti kakaa! Genetika divoce rostoucího kakaa není zcela určena - pravděpodobně divoké amazonské forastero. Tóny jsou smetanové, zemité, intenzivní a oříškové. Dochuť dlouhotrvající 8+ minut.
Použitou surovinu v této čokoládě (podobně jako pravý divoký ženšen) na Východě po tisíce let vyhledávali ti nejvýše postavení a vzájemně si ji mezi sebou elita darovala jako velmi cenný a uznávaný dar (protože tam, kde jsou neomezené statky získává největší váhu osobní zdraví). Na západě je běžné při významné příležitosti darovat např. drahý alkohol či šperk, na Východě však dělá největší dojem právě legendární divoký cordyceps či ženšen a jeho umístění do nejkvalitnější ultra-vysokoprocentní řemeslné bean-to-bar čokolády bez cukru od Naive je velmi unikátní počin mistra Domantase Užpalise z Litvy.
Cordyceps pravý divoký a celistvý obsahuje více než 600 bioaktivních látek, z toho 80+ enzymů (vč. koenzymu q10), které mají velmi široké spektrum účinků na buňky a tedy i celý organismus. Dále v něm najdeme tyto látky:
- Ledviny a plíce
- sportovní výkon, vytrvalost a regeneraci
- Testosteron a libido
- zvládnutí alergie a únavy
Doporučuji cordyceps před tréninkem anebo ráno/dopoledne. Ideání pro nahrazení přírodním cordycepsem jako je tento jakékoli stimulační nápoje typu káva/energeťáky/nakopávače apod. před fyzickou aktivitou
Tato speciální tmavá 90% čokoláda je stejně jako všechny kvalitní vysokoprocentní tabulky velmi bohatá na energii stabilních tuků, specifickou vlákninu, bílkoviny, minerály a antioxidanty - dle nutričního složení a množství tuku/sacharidů/bílkovin, které je díky původu bobů a zpracování specifické a unikátní pro každou značku a druh, je možné vyčíst i očekávat zajímavé rozdíly.
Wild Cordyceps čokoláda od Naive je účelně oslazená pouze surovým (raw) medem a čistou glukózou v množství 5g na celou tabulku (ekvivalent množství přírodního cukru v cca čtvrtce jablka).
"Často se mě ptají, proč jsem se rozhodl vyrábět čokoládu." Před odpovědí vždy váhám. Měl bych raději vyprávět dlouhý a poutavý příběh o svém divokém nápadu, nebo bych měl jednoduše říct, že jsem uviděl díru v trhu? Pravdou je, že ani jedna z těchto odpovědí není zcela správná. Čokoláda je jako můj vlastní život - hořká i sladká. Byla vždy můj neustálý společník, který mě viděl růst z bezstarostného dítěte ve zcela donkichotského dospělého. Čokoláda je stejně bujná jako můj nejživější sen a pokorná jako moje jednoduchá realita. Ochutnávkou čokolády Naive dáváte smysl mému celoživotnímu projektu - a za to vám chci osobně poděkovat. “ -Domantas Užpalis
V malém městečku na východní straně Litvy vyrábí Chocolate Naive své unikátní čokolády ,,od bobů po tabulku". Každé brzké ráno čokoládový mistr pečlivě praží čerstvé kakaové boby, jejichž lahodná vůně jemně probouzí obyvatele města. Stejně jako před sto lety se v Naive kakaové boby pomalu konšují, aby se uvolnila jejich mimořádná paleta chutí s tóny ovoce, ořechů a květin. Tyto ručně vyrobené tyčinky jsou uloženy na později, aby vyzrály a pak se vytvářejí různorodé řady příchutí s přírodními superpotravinami a kořením. V Chocolate Naive, jednom z pouhých 200 výrobců tohoto typu na celém světě, začíná celý výrobní cyklus již sušeným kakaovým bobem...
Špičkové kakaové boby jsou pečlivě vybírány z výjimečných farem. Poté jsou transportovány starými námořními cestami do Evropy a nakonec do Litvy, domova Chocolate Naive. Pro Naive jsou nejdůležitější dva klíčové principy: Zaprvé - pracují pouze s těmi nejlepšími ingrediencemi na světě. Zadruhé - snaží se stát řemeslníky světové úrovně v práci s těmito ingrediencemi. Toď vše. Naive vyrábí čokoládu způsoby, které maximálně pomáhají odhalit charakter konkrétního kakaového bobu. Čokoláda se konečně zrodí až po pečlivé analýze chuti, barvy, vůně a struktury. Již nějakou dobu Naive výrobky staví Litvu na mapu delikates jako vycházející hvězdu světové gurmánské čokolády. Zažijte si sami na sobě kus našeho tajemství.
HMOTNOST: 50 g
VYROBENO: Litva Země původu kakaa: Amazonie
SLOŽENÍ: Divoké Amazonské kakao, surový med, čistá glukóza, divoký cordyceps sinensis (mletý) 3,4%, divoký cordyceps sinensis (celistvý) 0,6%.. Obsah kakaové sušiny min. 90 %. Může obsahovat stopy ořechů a mléka. Udržujte v suchu, temnu a chladu do 18°C max.
Energetická hodnota 2460 kJ/589 kcal
Tuky 40,5 g
z toho nasycené mastné kyseliny 24 g
Sacharidy 40 g (větší část jako vláknina)
z toho cukry 10 g
Bílkoviny 10 g
Sůl 42mg
Odrůda kakaa: divoké amazonské forastero
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v chladu a suchu.